Praktijk Informatie

Telefoon

06-13052942

Adres

Meijhorst 60-02
6537 KT Nijmegen

De praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen (in het souterrain van het pand van Apollo Gym Sport & Friends). Er is een grote gezamenlijke wachtruimte waar je een kopje thee kunt inschenken indien je er wat eerder bent. Ik kom je daar halen. Er is een lift aanwezig.

De praktijk heeft een eigen parkeerplaats. De ingang van de parkeerplaats is meteen links van het pand van Apollo Gym Sport & Friends.

De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lijnbussen 4, 13 en 15 stoppen bij de halte Steve Bikoplein. Van daaraf is het 7 minuten lopen.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien ik niet in de mogelijkheid ben de telefoon op te nemen verzoek ik je een bericht achter te laten. Ik bel je dan binnen de openingstijden terug.

LVNT

Shen Praktijk voor Shiatsu is aangesloten bij de Landelijke beroepsvereniging van natuurgeneeskundig therapeuten, de LVNT.

LVNT nummer 06.069
RBCZ nummer 601332R

Shiatsu behandelingen door een bij het LVNT aangesloten therapeut worden door veel ziektekostenverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

Door het lidmaatschap van de LVNT ben ik gebonden aan de gedragscode voor natuurgeneeskundig therapeuten. Indien je klachten hebt t.a.v. de behandeling kan je terecht bij het secretariaat van de LVNT: info@lvnt.nl of 033-4726003

Uw privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend therapeut, een dossier aanleg. Wil je weten wat er met deze gegevens gedaan wordt, bekijk dan het privacybeleid.